Новини

28.09.2012

Науково-практична конференція “Концепції, стратегії та напрями розвитку Української держави: економіка, фінанси, право”

28 вересня 2012 р. проф. Шевчук В. виступив з доповіддю “Взаємна залежність промислового виробництва України та Росії: емпіричні оцінки” на науково-практичній конференції “Концепції, стратегії та напрями розвитку Української держави: економіка, фінанси, право”, присвяченій 80-річчю проф. Андрійчука...

21.09.2012

Науковий семінар „Політичний цикл і рівновага платіжного балансу в „залежній економіці”: виклики для економічної політики в Україні”

21 вересня 2012 р. на кафедрі міжнародних економічних відносин було проведено науковий семінар „Політичний цикл і рівновага платіжного балансу в „залежній економіці”: виклики для економічної політики в Україні”.

16.09.2012

Наукова конференція "Соціальні наслідки підписання Угоди про асоціацію та Угоди про Поглиблену зону вільної торгівлі між Україною і ЄС: освіта та система охорони здоров'я"

16 вересня 2012 р. проф. Шевчук В.О. виступив на науковій конференції "Соціальні наслідки підписання Угоди про асоціацію та Угоди про Поглиблену зону вільної торгівлі між Україною і ЄС: освіта та система охорони здоров'я", яка відбулася в Київському національному економічному університеті...

Архів новин