Новини

24.11.2017

Наукове обговорення фінансової системи України

23 листопада 2017 року на базі університету кафедрою фінансів, кредиту страхування проведено VІІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію студентів, аспірантів та молодих вчених на тему «Сучасний стан та пріоритети модернізації фінансово-економічної системи України».

11.11.2017

Закордонне стажування викладачів університету

6-10 листопада 2017 року делегація університету у складі проректора з наукової роботи, професора Б.Б. Семака, декана факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, доцента Ю.В. Полякової, завідувача кафедри вищої математики та кількісних методів, професора А.І....

10.11.2017

Конкурс на отримання стипендій на навчання/стажування у рамках програми Erasmus+:

Університет є партнером проекту програми «Erasmus+ КА1 — Міжнародна Кредитна Мобільність» з Вроцлавським університетом та університетом Пардубіце, які фінансує Європейський Союз та Національні Агенції Агенції Еразмус Плюс.

02.11.2017

Міжнародна науково-практична конференція на тему “Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах”.

02 листопада 2017 року в актовій залі Університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему “Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних засадах”. Організаторами заходу виступили: Укркоопспілка, Львівський торговельно-економічний університет,...

Архів новин