Новини

30.10.2018

Розвиток емоційного інтелекту

30 жовтня 2018 року студенти спеціальності «Менеджмент» разом із викладачем кафедри менеджменту, доцентом Іреною Свидрук відвідали тренінг «Як зробити навчання привабливим, а свої ідеї популярними?»

24.10.2018

Прикладні знання від лектора-практика

24 жовтня 2018 року відбулася зустріч студентів спеціальностей "Маркетинг" і "Реклама в бізнесі" з комерційним директором ТОВ "Епіцентр-К" Олександром Хасія, який представив лекцію на тему "Прикладні аспекти використання інтернет-маркетингу в діяльності компанії".

21.10.2018

Стажування викладачів на базі ТзОВ “Хліб-Трейд”

З 20 вересня 2018 по 20 жовтня 2018 року в межах договору про співпрацю викладачами кафедри товарознавства, технології і управління якістю харчових продуктів, зокрема завідувачем кафедри д.т.н., проф. Сирохманом І. В., д.т.н., проф. кафедри Лозовою Т. М., к.т.н., доц. кафедри Решетило Л. І.,...

19.10.2018

Участь у міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності

16-18 жовтня 2018 року студенти спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» разом з викладачами доц. Тучковською І. І., доц. Давидович О. Я. та доц. Палько Н. С. відвідали XІХ Виставку-ярмарок «ТурЕКСПО» і ХІІ спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний...

18.10.2018

Маркетинг на практиці: формат дуальної освіти

18 жовтня 2018 року для студентів спеціальності «Маркетинг» та «Реклама в бізнесі» проведено виїзне практичне заняття на базі виробництва панчішно-шкарпеткових виробів українського виробника та лідера на ринку ТОВ "Дюна-Веста", яке провели доценти кафедри маркетингу Балук Н.Р., Басій Н.Ф. та Бойчук...

11.10.2018

Дуальна освіта на базі ТзОВ «РСП «Шувар»

З 12 вересня по 10 жовтня 2018 року для забезпечення ефективної практичної складової підготовки фахівців та у відповідності до робочого навчального плану доцентом товарознавства, технологій і управління якістю харчових продуктів Донцовою І.В. на базі ТзОВ «РСП «Шувар» проведено серію виїзних занять...

10.10.2018

Практика за кордоном

Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» нещодавно повернулися за кордону, де проходили практику згідно умов співпраці університету з «INTERNOBMEN» (м. Варна. Республіка Болгарія), «Health Resort &Medical SPA Ponorama Morska» (Республіка Польща) та ТОВ «КАЛІПСО ТУР ЮА».

05.10.2018

Виїзне заняття в ресторані-пивоварні «Кумпель»

4 жовтня 2018 року для студентів магістратури спеціальності «Харчові технології» на базі ресторану-пивоварні «Кумпель» доцент кафедри харчових технологій Р.О. Бліщ провела лекційне заняття на тему «Технології виробництва пива в ресторанному господарстві».

05.10.2018

Практична теорія завжди корисна

4 жовтня 2018 року Осінній Будівельний Форум знову зустрів студентів спеціальностей «Маркетинг» і «Реклама в бізнесі» цікавими експозиціями та майстер-класами, де майбутні маркетологи та рекламісти отримали можливість побачити адаптацію теоретичних знань до сучасної бізнес-практики. Організатори...

04.10.2018

Відвідини Перших кулінарних курсів

4 жовтня 2018 року студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»  і «Харчові технології» у супроводі кураторів,  доцента кафедри харчових технологій О.Я.  Давидович і старшого викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Б.Я. Полотай відвідали «Перші кулінарні...

03.10.2018

Навчання на базі готелю «Едем»

Згідно з програмою дуальної освіти студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали готель «Едем», де мали змогу ознайомитися з організацією обслуговування в готельному підприємстві.

01.10.2018

Відтворення технологічного процесу виробництва пива

26 вересня 2018 року на базі навчальної лабораторії кафедри харчових технологій студентами наукового гуртка "Харчові технології" під керівництвом доцента Р.О. Бліщ було відтворено технологічний процес виробництва пива.