Новини

28.01.2021

Професор В.О. Шевчук – гість програми на телеканалі «Еспресо»

27 січня 2021 року завідувач кафедри міжнародних економічних відносин, професор В.О. Шевчук взяв участь у програмі «Головне» на телеканалі «Еспресо».

22.01.2021

До уваги здобувачів вищої освіти!

З метою недопущення під час освітнього процесу проявів зловживань в Університеті організовано контроль за проведенням заліково-екзаменаційних сесій.

19.01.2021

Український професійний футболіст Юрій Паньків відвідав свою Alma-Mater

Напередодні Різдвяних свят до університету завітав випускник закладу - український професійний футболіст, воротар ФК «Олександрія» та національної збірної України Юрій Паньків.

15.01.2021

Запрошуємо до участі у міжнародній науково-практичній конференції

Львівський торговельно-економічний університет (кафедра економіки та кафедра підприємництва, торгівлі та логістики) спільно з Студентським науковим товариством ім. М. Туган-Барановського та Науковим товариством молодих вчених ЛТЕУ ініціювали проведення 19 лютого 2021 року Міжнародної...

15.01.2021

Участь у міжнародному науково-дослідному проєкті

Успішно завершився міжнародний транскордонний науково-дослідний проєкт «Розвиток інституційного потенціалу Асоціації Pro Carpathia шляхом підтримки місійної діяльності на користь Карпат», що фінансувався Національним інститутом Свободи з коштів Програми Розвитку Громадських Організацій на період...

06.01.2021

Вийшов новий випуск газети «Студентський меридіан»

У новому випуску читайте про таке:

Архів новин