News

28.10.2022

Корисний практичний досвід для маркетологів і рекламістів у сфері стоматології

27 жовтня 2022 року відбувся візит студентів освітніх програм «Маркетинг» і «Реклама в бізнесі» на міжнародний стоматологічний форум «Дентал-Україна», який об’єднує кращих фахівців України та Європи. Цей захід організовано за ініціативи доц. І. В. Бойчук і доц. Н. Р. Балук для набуття студентами...

28.10.2022

Участь у міжнародній науково-практичній конференції

28 жовтня 2022 року на базі Інституту економіки і менеджменту НУ «Львівська Політехніка» відбулася V міжнародна науково-практична конференція «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства» у якій взяли участь представники кафедри обліку, контролю, аналізу і оподаткування:...

28.10.2022

Практична підготовка студентів у лабораторії з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

27 жовтня 2022 року відбулося виїзне заняття студентів ОПП “Товарознавство та експертиза в митній справі” на базі Львівської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, яке провела завідувач кафедри товарознавства,...

28.10.2022

Запрошуємо на лекцію професорки Університету Барселони (Іспанія) Ольги Тильчик

28 жовтня 2022 року о 14 годині у режимі онлайн відбудеться гостьова лекція професорки Факультету міжнародного приватного права Університету Барселони Ольги Тильчик на тему: «Перспективи розвитку вищої освіти в умовах війни: співпраця університетів України та університетів країн ЄС» для здобувачів...

28.10.2022

«Чи справді українська медицина краща, ніж в ЄС?»: обговорено на вебінарі

27 жовтня 2022 року доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ірина Тучковська разом із студентками ОПП «Медичний та оздоровчий туризм» Анастасією Сушинською та Ольгою Хоміцькою взяла участь у вебінарі «Чи справді українська медицина краща, ніж в ЄС?».

28.10.2022

Налагоджено співпрацю з Університетом Барселони (Universidad de Barcelona)

24-27 жовтня 2022 року на базі Університету Барселони (Іспанія), відбувся міжнародний Конгрес, присвячений війні в Україні, ключовими темами якого стали правові питання захисту прав людини та стану економіки і можливостей її відновлення в Україні після завершення війни.

28.10.2022

Засідання студентського наукового гуртка “Товарознавець”

27 жовтня 2022 року відбулося засідання студентського наукового гуртка “Товарознавець” кафедри товарознавства, митної справи та управління якістю, у якому взяли участь здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

28.10.2022

Презентація освітніх програм кафедри туризму та готельно-ресторанної справи майбутнім абітурієнтам

У рамках профорієнтаційної роботи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи відбулася онлайн-зустріч зі студентами Тернопільського фахового коледжу харчових технологій і торгівлі.

27.10.2022

Засідання наукового гуртка “Обліково-аналітичне та контрольне забезпечення управління суб’єктами бізнесу”

26 жовтня 2022 року у режимі zоom-конференції відбулося засідання наукового гуртка “Обліково-аналітичне та контрольне забезпечення управління суб’єктами бізнесу”. За сприяння доцента кафедри контролю, аналізу та оподаткування Одарки Чабанюк у засіданні взяла участь к.е.н., кар'єрна радниця Хабу...

27.10.2022

Засідання студентського наукового гуртка «Сучасний менеджмент організацій»

26 жовтня 2022 року відбулося засідання студентського наукового гуртка “Сучасний менеджмент організацій”, у якому взяли участь здобувачі ОПП “Менеджмент” та професорсько-викладацький склад кафедри менеджменту: проф. Свидрук І.І., доц. Коцупей В.М. та доц. Фединець Н.І.

27.10.2022

Вийшов друком підручник «Англійська мова для аспірантів та здобувачів наукового ступеня доктора філософії»

З видавництва університету вийшов друком підручник «Англійська мова для аспірантів та здобувачів наукового ступеня доктора філософії» (автори: доц. Ковалик Н.В., доц. Тимочко Л.М. та ст.викл. Зайшла Н.О.).

27.10.2022

Засідання студентських наукових гуртків кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

26 жовтня 2022 року відбулося спільне засідання студентських наукових гуртків “TOS-ЛТЕУ” та “HORECA-ЛТЕУ” кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, у якому взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальностей “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа”.

27.10.2022

Засідання студентського наукового гуртка з Римського приватного права

25 жовтня 2022 року відбулося засідання студентського наукового гуртка з Римського приватного права кафедри цивільного і господарського права та процесу, у якому взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності «Право».

27.10.2022

Участь у тренінгу "Не дрібниці у стосунках"

26 жовтня 2022 року викладачі кафедри маркетингу взяли участь у тренінгу "Не дрібниці у стосунках", який організовано МолоДвіж Центр. Львів у співпраці з UNFPA Ukraine в межах проєкту "Не дрібниці" за підтримки British Embassy Kyiv. Захід адресований молодіжним організаціям та освітнім установам.

27.10.2022

Відвідини музею історії медицини

26 жовтня 2022 року за ініціативи викладача кафедри харчових технологій, доц. Бужанської М.В. для здобувачів вищої освіти I курсу першого (бакалаврського) рівня спеціальностей «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка» проведено семінарське заняття типу...

Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s

Архів новин