2 місце у рейтингу приватних університетів України

26.07.2022 18:51

УНІАН опублікував узагальнений рейтинг ТОП-20 приватних університетів України 2022 року, який сформувало всеукраїнське об’єднання організацій роботодавців у галузі вищої освіти.

Львівський торговельно-економічний університет згідно рейтингу посідає 2 місце серед приватних закладів вищої освіти України.
На сайті відзначено, що «… Львівський торговельно-економічний університет і далі активно підіймається щаблинами рейтингу…».
Це засвідчує високий рівень освітніх послуг, які пропонуються університетом, де створено всі передумови для успішного навчання і наукового росту молоді до рівня висококваліфікованих фахівців, що відповідає сучасним вимогам бізнесу та ринку праці.

Також відзначаємо, що у публікації зазначено : всі 20 вишів є гідними для вступу на контрактну форму навчання, адже навчають популярних і потрібних спеціальностей, роблять вищу освіту в Україні інноваційнішою та доступнішою для всіх охочих. Окрім того, названі виші повністю дотримуються всіх державних стандартів, рекомендованих МОН України, тоді як лідери 20 найкращих ВНЗ узагалі є потужними закладами-новаторами, що задають тренди в розвитку вітчизняної вищої школи.
Більше читайте тут: https://www.unian.ua/society/reyting-privatnih-universitetiv-ukrajini-2022-novini-ukrajini-11917509.html