24 лютого 2017 р. відбувся захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти ступеня магістра спеціальностей 8.03050401 “Економіка підприємства” та 8.03050901 “Облік і аудит”

28.02.2017 10:34

Інституту економіки та фінансів Львівського торговельно-економічного університету, які одночасно навчалися за системою подвійного диплому в Університеті Економіки м. Бидгощ, (Польща).

Навчання студентів спеціальностей “Економіка підприємства” – О. Т. Марій і Р. І. Василишина та “Облік і аудит” – О. А. Адамко і Б. І. Галай відбувалося на основі укладеній у 2015 році Угоді про співпрацю між Львівським торговельно-економічним університетом та Університетом Економіки м. Бидгощ. Започаткована співпраця спрямована на забезпечення потреб суспільства і держав у кваліфікованих фахівцях, поліпшення професійної та практичної підготовки майбутніх випускників у рамках запровадження спільної програми подвійних дипломів.

До захисту в екзаменаційних комісіях обох навчальних закладів були допущені дипломні роботи студентів спеціальностей:

  • “Економіка підприємства” :

Марій Ольги Тарасівни на тему “Виробничий потенціал підприємства та його вплив на результати господарської діяльності”, виконана за матеріалами ТДВ “Львівський експериментальний механічний завод” під керівництвом д.е.н., проф. Міценко Н. Г. (“Potencjał produkcyjny przedsiębiorstwa i jego wpływ na wyniki działalnośći gospodarczej” , dr. hab. inż., prof.  Bojar W.);

Василишина Романа Ігоровича на тему “Економічний механізм адаптації підприємства до конкурентного середовища”, виконана за матеріалами ТОВ “Спектр” під керівництвом к.е.н., доц. Лупака Р. Л. (“Ekonomiczny Mechanizm adaptacji przedsiębiorstwa do konkurencyjnego środowiska”, dr. hab. inż., prof.  Bojar W.)

  • “Облік і аудит”:

Адамко Оксани Андріївни на тему “Управлінський облік та внутрішній контроль витрат операційної діяльності”, виконана за матеріалами ПАТ “Іскра” під керівництвом к.е.н., проф. Медвідь Л. Г. (“Rachunkowość zarządcza i wewnętrzna kontrola kosztów operacyjnej działalnośći” , dr. hab., prof.  Fladrowska E.);

Галай Богдани Іллівни на тему “Облік, аналіз і контроль товарних запасів на підприємствах роздрібної торгівлі споживчої кооперації України”, виконана за матеріалами Міжгірської РСС під керівництвом к.е.н., доц. Полянської О. А. (“Ewidencja, analiza i kontrola zapasów towaronych w przedsiębiorstwach handlu detalicznego spółdzielni konsumentów Ukrainy” , dr. hab., prof.  Fladrowska E.)

Захист дипломних робіт відбувався у ЛТЕУ з використанням скайп-зв’язку з Університом Економіки м. Бидгощ (Польща).

Студенти-випускники представили результати своїх досліджень та відповіли на запитання одночасно екзаменаційним комісіям обох навчальних закладів, продемонструвавши набуті під час навчання та виробничої практики компетенції та високий рівень своєї підготовки до виконання професійних функцій.

Вітаємо студентів із завершенням навчання та успішним захистом дипломних робіт у Львівському торговельно-економічному університеті та Університеті Економіки м. Бидгощ (Польща).