7 кроків до мрії

16.04.2021 09:34

15 квітня 2021 року в рамках проведення «Днів іноземних мов в ЛТЕУ», завідувач кафедри іноземних мов, доцент Наталія Ковалик та студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» провели тематичне заняття “7 Steps to Your Dream/ 7 кроків до мрії” з використанням відео архіву платформи TEDxLviv*.

Тематичне заняття з англійської мови мало за мету візуалізувати цілі та мрії студентів на шляху до їхнього професійного успіху. На занятті студенти мали змогу не лише обмінятися думками та поглядами за темою заняття, але й подивитися та обговорити TEDxLviv відео ролик виступу молодого українського підприємця, стартапера, одного із засновників бренду Sammy Icon, Clan-P ― Олексія Малицького.
Варто наголосити, що формат відео презентації був дещо незвичним та провокативним ― це був перший на TEDx виступ без монологу, лише слайди та титри. Спікер, креативно, ламаючи усі стереотипи, ділиться своїми «7-ма кроками досягнення успіху». Цікаво було слухати та спостерігати за дискусією студентів (Владислави Балцат, Катерини Джурик, Христини Соловій, Уляни Степаненко, Богдана Лущика та Мохамеда Камала) яких це заняття спонукало «вийти за межі зони комфорту» та «переоцінити стереотипи заїжджених постулатів».

*Довідка
TED ― це щорічна конференція, присвячена “ідеям вартих поширення”. Вона об’єднує людей усіх культур, які шукають більш глибоке розуміння світу. Перша подія в стилі TED відбулась в 1984 році, і це була конференція, яка зібрала разом представників трьох галузей: технологій, розваг та дизайну. TEDx ― в дусі ідей, вартих поширення, TED створив програму під назвою TEDx. Це місцеві, незалежно організовані події, що об’єднують людей задля обміну досвідом в стилі TED. Програми TEDx організовують так, аби дати можливість організаціям та/чи особистостям можливість покращити діалог використовуючи досвід TED на локальному рівні. TEDx події повністю плануються та координуються незалежно на рівні місцевих громад.
TEDxLviv ― це локальна конференція, яка відбувається у Львові. Уперше TEDxLviv провели в 2011 році. Після перерви, в 2017 році, в оновленому форматі, TEDxLviv відновив свою роботу.