“Антикорупційний діалог” НАБУ та УАС за участі студентів університету

19.06.2020 09:28

18 червня 2020 р. Національним антикорупційним бюро України (НАБУ) та Українською асоціацією Студентів (УАС), за активного сприяння студентських рад Львівських закладів вищої освіти, в онлайн-режимі відбувся спільний інформаційний захід “Антикорупційний діалог”.

Спікери заходу - директор Львівського територіального управління НАБУ Тарас Лопушанський  та президент УАС Андрій Калінін. Модератор – провідний фахівець Львівського територіального управління НАБУ Мар’яна Охримович.
Університет представляли члени Студентської ради – Олег Бойко, Максим Юрчук, Андрій Бондаренко, Андрій Панасюк, Анна Ковбель та Катерина Матківська.
У виступі директор Львівського НАБУ ознайомив учасників зустрічі з результатами діяльності бюро, можливостями, умовами та перевагами працевлаштування, масштабами роботи детективів бюро, відповів на чисельні питання студентів. Акцент було зроблено на готовності спілкування з молоддю щодо спільних дій з метою зменшення рівня корупції в країні.
На завершення зустрічі, між учасниками проведено інтерактивну гру-вікторину на платформі “Kahoot”, за результатами якої переможці, в тому числі представники університету О. Бойко та А. Панасюк, відзначені призами від керівництва ЛТУ НАБУ.