Cекційне засідання кафедр бухгалтерського обліку та аудиту наукової конференції “Шляхи стимулювання внутрішнього попиту в економіці зі значним борговим навантаженням”

30.04.2014 12:20

24 квітня 2014 у 205 аудиторії головного корпусу академії продовжено наукову конференцію навчально-наукового комплексу “Академія” секційним засіданням кафедр бухгалтерського обліку та аудиту на тему “Актуальні аспекти розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в сучасних економічних умовах”.

На секційному засіданні виступили старший викладач кафедри аудиту Т. М. Мельник на тему “Проблеми практичного застосування автоматизованих інформаційних систем обліку в управлінні інвестиційним проектам” (pdf). В обговорені наукового дослідження взяли участь: доцент В.І. Бачинський, професор К.І. Редченко, доцент О.М. Чабанюк та доцент Й.В. Канак.

Аспірант Т.І. Кобилюк презентувала доповідь на тему  “Концептуальні основи побудови управлінського обліку на підприємствах роздрібної торгівлі фармацевтичними товарами”. В обговоренні наукової доповіді взяли участь: професор Б.В. Гринів, ст. викладач Т.М. Мельник, доцент С.П. Лозовицький, доцент Й.В, Канак, доцент В.І. Бачинський, доцент З.О. Душко.

К.е.н., старший викладач кафедри бухгалтерського обліку М.Ю. Чік виступила з доповіддю на тему “Наукові підходи до визначення сутності грошових потоків”. В обговоренні взяли участь: ст. викладач Т.М. Мельник, доцент С.П. Лозовицький, доцент Й.В, Канак, професор Б.В. Гринів, професор П.О. Куцик та професор К.І. Редченко.

Старший викладач кафедри бухгалтерського обліку Н. Р. Бернацька виступила з доповіддю на тему “Особливості відображення в обліку логістичних витрат виробничих підприємств”. В обговорені наукової доповіді взяли участь: ст. викладач Т.М. Мельник, доцент З.О. Душко та доцент В.І. Бачинський.

Фотогалерея:

IMG 4520
  • IMG 4520
IMG 4500
  • IMG 4500
IMG 4503
  • IMG 4503
IMG 4508
  • IMG 4508
IMG 4512
  • IMG 4512
IMG 4516
  • IMG 4516
IMG 4519
  • IMG 4519
Відображено зображень з 1 по 7 із 7