CHEF NEWS від практиків

27.05.2020 10:38

26 травня 2020 року студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із старшим викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Полотай Б.Я., в межах дуальної освіти з дисципліни «Кухні народів світу», взяли участь Zoom-конференції «CHEF NEWS» на тему «Незвичне поєднання продуктів».

Спікери конференції: бренд-шеф грузинського ресторану в Києві «Хмелі-сунелі»Михайло Авсаджанішвілі, шеф-кухар ресторану «FABIUS» (м. Київ), випускник Французької кулінарної школи Ferrandi Євген Грібенік і шеф-кухар з Санкт-Петербурга, викладач кулінарної школи SVCH-School Олександр Жеребцов.
Доповідачі розповіли про техніки, які використовують у приготування страв, а також незвичне поєднання продуктів.
На завершення конференції, проведено майстер-клас від шеф-кухаря ресторану GYMMAXX Сергія Супруна з приготування рапанів на подушці із яблучного пюре.