Черговий випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації

11.10.2019 19:56

11 жовтня 2019 року в університеті за участі провідного фахівця Львівського міського центру зайнятості Колдун Галини Адамівни та викладачів кафедри бухгалтерського обліку Чабанюк Одарки Михайлівни і Попітіч Тетяни Василівни, відбулось вручення посвідчень слухачам курсів цільового призначення про підвищення кваліфікації.

Навчальна група була сформована з безробітних, скерованих Жидачівською Миколаївською та Пустомитівською районними філіями і Бориславською та Новояворівською міськими філіями Львівського обласного центру зайнятості;  Дрогобицьким міськрайонним та Львівським міським центрами зайнятості. Підготовка проводилась з 11 вересня до 11 жовтня 2019 року  викладачами кафедри бухгалтерського обліку доц. Кузьмінською К.І., доц. Чабанюк О.М. і ст. викл. Попітіч Т.В. за затвердженою навчальною програмою  курсу цільового призначення "Організація бухгалтерського обліку з використанням комп’ютерних технологій".
Курси підвищення кваліфікації дозволили слухачам набути додаткових знань та практичних навичок, що у свою чергу підвищує їх конкурентоспроможність на ринку праці.