Cпеціальність очима студента

09.11.2018 13:33

8 листопада 2018 року в університеті відбувся творчий конкурс “Спеціальність очима студентів”, в якому взяли участь студенти всіх 13 спеціальностей. Захід організований і проведений за ініціативи ректорату за активної підтримки деканатів, випускових кафедр і студради університету.

Мета конкурсу полягала у залученні студентів до профорієнтаційної роботи, до участі в розробці рекламних та промоційних матеріалів і, тим самим, до активнішого формування позитивного іміджу університету в галузі фахової діяльності.
Журі у складі проректора з навчально-виховної роботи, проф. С.Д. Гелея, відповідального секретаря приймальної комісії, доц. Р.В. Бойка та помічник ректора зі студентських питань, доц. О.В. Шумського і голови студради О. Бойка оцінювало кількість поданих матеріалів, їх креативність і дизайн, а також – вміння студентів презентувати і “захищати” свої роботи.
На конкурс було подано повний “спектр” студентських авторських розробок: відеоматеріали (рекламні ролики), друковані засоби реклами (буклети, флаєри, проспекти), електронні та усні презентації.
За підсумками конкурсу кращими були визнані комплексні розробки студентів спеціальностей “Фінанси, банківська справа та страхування”, “Туризм”, “Журналістика”, “Готельно-ресторанна справа” і “Харчові технології”.  “Переможцем” став комплекс рекламних і промоційних матеріалів, розроблений студентами спеціальності “Маркетинг”.
Всім учасниками вручено Дипломи, а призери й переможці конкурсу відзначені Грамотами і призами, а кращі роботи рекомендовані до використання у проведенні профоорієнтаційної роботи університету.