Дайджест Тижневика іноземними мовами

04.05.2018 11:30

Впродовж з квітня-травня в університеті відбувся тиждень пізнавально-навчальних заходів іноземними мовами, який проведено кафедрою іноземних мов. Захід передбачав тематичні та виїзні заняття, перегляди та обговорення відеофільмів іноземною мовою, також проведенння зустрічі з власником австрійської IT компанії Taoweb Ріхардом Тометіхом.

18 квітня 2018 року студенти спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Правознавство» під керівництвом старших викладачів кафедри іноземних мов Степанова А.В., Тимочко Л.М. та Зайшлої Н.О. взяли участь у виїзному занятті-екскурсії англійською мовою.
Програмою заходу передбачено огляд визначних архітектурних пам’яток Львова та презентація індивідуальних проектів англійською мовою про цікаві легенди нашого міста.
Особливу увагу було приділено будівлям, де раніше розташовувалися навчальні заклади, які еволюціонували в Львівський торговельно-економічний університет: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, відомий як будинок Скарбека, у приміщенні якого 2 жовтня 1899 року відбулося офіційне відкриття Державної торговельної школи; та будівлю по вул. Лесі Українки (раніше Скарбківській, 39), де розміщувалася Вища торговельна школа, яка 1902 року здобула статус Торговельної академії.
Студенти успішно виконували роль екскурсоводів, оповідаючи англійською мовою історію нашого міста та рідної Альма-матер.

26 квітня 2018 року студенти ІЕФ та факультету ТУСО, що вивчають німецьку мову, відвідали виставку сучасного живопису Берлінські ремінісценції (арт-салон "Штука").
 
16 квітня 2018 року в межах Французької весни в Україні доц. Демчук Н.М. разом із студентами спеціальності "Реклама" побували на концерті маестро Максіме Заккіні (Франція), який виконав на фортепіано твори, написані для гри лівою рукою. Це була унікальна нагода послухати звучання таких творів класики, якщо враховувати факт, що у світі їх написано всього 600!.

1-2 травня 2018 року ст. викл. Березюк О.А. та доц. Костенко А.В. організували зустріч із власником австрійської IT компанії Taoweb Ріхардом Тометіхом та випускниками ЛТЕУ кафедри Комп'ютерні науки та інформаційні технології.
За результатами зустрічі студентка  спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Анастасія Мельничук успішно пройшла співбесіду на посаду асистента компанії.