Дебют першокурсника - 2018

25.10.2018 16:00

25 жовтня 2018 року в актовій залі університету відбувся святковий концерт студентської творчості "День першокурсника - 2018". Захід організований та проведений Студентською радою університету за активного сприяння деканатів всіх факультетів.

Розпочав концерт голова Студради Олег Бойко, відзначивши, що у дружній університетській родині відбулася радісна подія – у неї “влилося” молоде поповнення – понад 300 студентів 1-го курсу. Побажавши першокурсникам плідного навчання та “невтомного” активного відпочинку, він попросив вшанувати хвилиною мовчання пам'яті випускників вишу Дмитра Кузьміна і Тараса Бруса, які полягли в боях в за Україну.
Запальний характер концерту започаткували вокальний дует студенток факультету МЕВІТ з піснею "ВСЕ КРАСИВО !" і чарівне тріо студенток факультету ТУСО з танцювальною композицією “I can*t stop”.
Після цього, бурхливим оплесками глядацька аудиторія зустріла привітання і побажання першокурсникам ректора університету, професора П.О. Куцика.
Поетично-ліричні нотки прозвучали у виступах студенток ФТУСО Юлі Фарафонової (авторський вірш) та  Олесі Шовкалюк (композиція на роялі “Apologise”). Справжньою “родзинкою” концерту стало виконання авторської літературної композиції “ІNTERNATIONAL LAWERS” (Наталя Лисенко і студенти ЮФ), вокальної композиції  “ЛА-ЛА-ЛА” (Сидорак Анна і Салань Оксана) і попурі на саксофоні (Катерина Джурик).
"Веселу" частину програми склали виступи гумористичного дуету студентів ФТУСО Сидорак Анни і Зборовського Андрія (номер “Інтерв’ю з зіркою”) та команди КВК 1-го курсу ФТУСО (номер “Клуб анонімних викладачів”).
Оваціями зустріли глядачі виступ дружньої команди іноземних студентів (група “International Business” та слухачі довузівської підготовки) з піснею "Як тебе ЗНАЙТИ" та віршами про українську мову (Мохаммед АЛЬ-ДУАІС та Мохамед КАМАЛ).
Завершилася концертна програма двома запальними виступами:  вокальною композицією "Бери своє і йди" у виконанні тріо студенток ЮФ (Лозинської Тетяни, Потоцької Юлії і Лисенко Наталі) і танцювальним номером “ТАМАN-ТАМАN” (першокурсниці ФМЕВІТ).
Подарунком для “винуватців” свята стали дві фінальні пісенно-танцювальні композиції у виконанні студентів-старшокурсників В. Гриника (ФТУСО), Христини Цимбалістої та Галини Петрички (ФМЕВІТ), під час яких імпровізовану дискотеку на сцені влаштували майже всі учасники свята та навіть частина глядачів.