Дебют першокурсника

06.10.2017 16:44

05 жовтня 2017 року в актовій залі університету відбувся концерт студентської творчості та "Ярмарок перспектив" під назвою «Дебют першокурсника», на якому студенти першого курсу показали свої таланти та відпочили, насолоджуючись веселою атмосферою. У свою чергу, старшокурсники на сцені актової зали показали, що таке студентське життя і, яким воно може бути веселим та цікавим. Розпочалася концертна програма вшануванням хвилиною мовчання за загиблими випускниками навчального закладу, Героями України – Дмитром Кузьміним і Тарасом Брусом, які полягли в боях за Україну у зоні проведення АТО. Пісню "Журавлі", присвячену загиблим героям, виконала студентка Інна Москаленко.

Урочисто відкрила святкування вітальним словом Голова студентської ради університету Поліна Шевченко. У виступі керівник студентського самоврядування відзначила, що у дружню університетську сім’ю “вливається” молоде поповнення, яке гідно нестиме почесне звання студент Львівського торговельно-економічного університету.
Після цього бурхливим оплесками присутні зустріли ректора університету, професора П.О. Куцика. У виступі Петро Олексійович привітав першокурсників та побажав їм прекрасного студентського життя  у найстарішому торговельно-економічному виші України та Центральної і Східної Європи.
Запальний характер концерту започаткували вокальний дует Едуарда Шепи та Віталія Гриника з піснею "Карпати" і танцювальна команда студенток факультету МЕВІТ з композицією "Duele el Corasone".
Ліричні нотки прозвучали у вокальних композиціях "Квітка-душа" (студентки Христина Швачко і Софія Гучко), "Human" (студентки Інна Москаленко та Діана Дегнера), "Старі фотографії", "Місця щасливих людей", а патріотичні мотиви у пісні - "Ми, українці" (студентка Віта Соломко).
Частина програми складалася з виступів університетської команди КВК "No name" і команди КВК ФМЕВІТ з казкою "Ріпка". В унісон з ними виступили юні гості - "майбутні студенти ЛТЕУ" - дитячий театр танцю "Ескада" (Львівський будинок офіцерів).
Оваціями зустріли глядачі виступ дружньої команди іноземних студентів університету з вокальною композицією “We are the world”, які репрезентували Цент міжнародної освіти та співробітництва університету.
На захід завітали та сердечно привітали з дебютом першокурсників й запросили в майбутньому на роботу наші випускники-роботодавці – представники компаній: "Епіцентр К", "Хліб-Трейд Україна", "Рукавичка" та "Adelina Call Center".
Завершилася концертна програма запальними номерами: танцювальною композицією “Pink” та вокальним дуетом “Все буде добре”. Бурхливим акордом прозвучали фінальні вокально-танцювальні композиції “Обійму” і “Я закохався” у виконанні Е.Шепи та В. Гриника.
Після завершення гала-концерту студенти університету продовжили святкування у нічному клубі Picasso.