День факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування у Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі

04.11.2016 08:50

Вже стало доброю традицією організовувати «виїзні» святкування Дня факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування Львівського торговельно-економічного університету. Так, 19 жовтня 2016 року такий захід пройшов у Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі, а 3 листопада викладачі та студенти нашого факультету завітали у місто Рівне, в кооперативний економіко-правовий коледж.

Захід традиційно розпочався лекцією професора кафедри природничих наук та захисту навколишнього середовища Василечка Володимира Орестовича на тему "Екологічні вимоги до товарів в контексті світового досвіду", під час якої студенти коледжу довідалися про безпечність товарів, раціональне використання та збереження природних ресурсів. Проблеми, підняті на лекції, настільки зацікавили присутніх на ній студентів та викладачів коледжу, що викликали чимало запитань до професора.

Після закінчення лекції в актовій залі навчального закладу розпочалася презентація Факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування. З вступним словом до присутніх звернувся декан доц. Гаврилишин Володимир Володимирович, який познайомив студентів з колективом деканату факультету та викладачами, розповів про історію університету та досягнення нашого факультету.

Під час презентації викладачі факультету проф. Пелик Л.В., проф. Василечко В.О., доц. Донцова І.В., доц. Миронов Ю.Б., доц. Лебединець В.Т. познайомили студентів коледжу зі спеціальностями факультету, на яких вони можуть навчатися для здобуття освітніх ступенів бакалавра, магістра і доктора філософії та подарували бібліотеці коледжу навчальні посібники та підручники.

Своїми враженнями про університет та факультет поділилися голова студентського самоврядування університету, студентка 1-го курсу Поліна Шевченко та колишні студентки коледжу, а тепер - магістри спеціальності "Товарознавство та комерційна діяльність" Анна Самчук та Наталя Каспришина. Вони із захопленням розповіли про атмосферу й особливості навчання, соціально-побутові умови в гуртожитках, організацію дозвілля та запросили випускників коледжу вступати в улюблений університет та продовжувати найкращі традиції найстарішого торговельного закладу України.

Студенти Олег Кобрин, Едуард Шепа, Віталій Гриник, Еліна Хісматулліна, Таня Лемцьо, Люба Ковальковська, Андріана Гіщак, Ліля Гасюк, Оля Посівнич, Наталя Каспришина та Андрій Лебединець своїм талантом викликали у присутніх у залі справжній фурор. Ніхто не залишився байдужим від запальних українських пісень та романтичних мелодій у виконанні студентів факультету.

На завершення дійства перед присутніми виступив директор Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу Степан Іванович Добридник, який щиро подякував ректору за сприяння, а декану, викладачам та студентам факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування за вмілу організацію і проведення чудового профорієнтаційного заходу та запросив усіх на спільне фото на згадку про це свято.

Фотогалерея:

Rivne1
  • Rivne1
Rivne2
  • Rivne2
Rivne3
  • Rivne3
4
  • 4
5
  • 5
6
  • 6
7
  • 7
8
  • 8
9
  • 9
10
  • 10
11
  • 11
12
  • 12
13
  • 13
Відображено зображень з 1 по 13 із 13