День гостинності

16.11.2018 16:13

Студенти Львівського коледжу індустрії моди спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» завітали на лекцію завідувача кафедри товарознавства та технології непродовольчих товарів, професора Лесі Василівни Пелик.

Дисципліна «Товарознавство текстильно-одягових товарів» є частиною циклу дисциплін, які формують професійні компетентності студентів за освітнім ступенем «бакалавр» і є логічним послідовним продовженням вивчення дисциплін товарознавчого спрямування, які є важливою складовою знань фахівця за даною спеціальністю.
Лекцію супроводжував підібраний різноманітний презентаційний матеріал, який включав сучасний асортимент швейних виробів, що дозволило лектору застосовувати прийоми відеопоказу, розповіді, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів протягом  лекції.
Після закінчення лекції студенти коледжу ознайомилися з умовами вступу та особливостями вступної компанії 2019 року до Львівського торговельно-економічного університету, про які  розповіла заступник декана факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцент Віра Тарасівна Лебединець.