День спеціальностей Інституту економіки та фінансів

08.12.2017 09:36

7 грудня 2017 року в актовій залі університету відбулася урочиста концертна програма з нагоди святкування Дня Спеціальностей Інституту економіки та фінансів, в якій взяли участь студентські команди: «Накладна» (спеціальність «Облік і оподаткування», «ФБСС» (спеціальність «Фінанси,банківська справа та страхування», «Кепка» (спеціальність "Економіка").

Після урочистого відкриття свята з вітальним словом виступив ректор університету, професор П.О. Куцик. У виступі Петро Олексійович побажав студентам гарного святкового настрою та успішного завершення семестрового навчання у 2017 році.
Свято передбачало змагання команд за такими конкурсами: візитка, яка передбачала презентацію спеціальності; дай відповідь на питання; домашнє завдання. Оцінювало результати виступів журі  у складі випускників університету різних років: Семена Остапа, Кобилецького Олега та Боднарюка Володимира.
За результатами конкурсу перемогу отримала команда «Накладна», ІІ місце – команда «ФБСС», а ІІІ місце – команда «Кепка».
На завершення свята директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т.О. Герасименко урочисто вручила Грамоти студентам: Грищенко Остапу – за звання майстра спорту міжнародного класу; Пелех Софії – за активну участь у громадському житті; Кук Мирославі – за наукові досягнення; Семенюк Галині та Лаврушко Ірині – за найкращу презентацію спеціальності; Годунько Роксолані – за успіхи у навчанні; Митурак Василині – за активну участь у студентському житті; Скляр Тетяні та Микиті Анастасіі – за відмінне навчання та активну участь у громадському житті; Богдан Степану та Цанько Миколі – за активну участь у громадському житті; представникам студентської Футбольної команди університету за 1 місце у змаганнях серед вузів Львова.