День відкритих дверей

02.12.2017 18:39

2 грудня 2017 року в головному корпусі університету було проведено День відкритих дверей для абітурієнтів, їхніх батьків та інших зацікавлених осіб. Програма проведення Дня відкритих дверей передбачала огляд сучасних навчальних аудиторій, інформаційних стендів, ознайомлення з навчальною та науковою роботою інститутів та факультетів, спілкування з керівництвом та професорсько-викладацьким складом університету.

Відвідувачі мали можливість ознайомитися з інтерактивними презентаціями спеціальностей, що були представлені викладачами та студентами університету та отримати детальну інформацією про міжнародні освітні програми і проекти, що діють у виші.
Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Р. В. Бойко ознайомив абітурієнтів із особливостями вступу до університету у 2018 році. Працівники приймальної комісії запропоновували відвідувачам презентаційний буклет та листівки з спеціальностями, за якими буде оголошено набір на навчання у 2018 році.
Ректор університету, професор П. О. Куцик подякував потенційним абітурієнтам за виявлений інтерес до нашого навчального закладу та запросив на навчання до найстарішого торговельно-економічного вишу України та Центральної і Східної Європи.