Десять порад від голови прес-служби Львівської міської ради

04.10.2022 08:30

3 жовтня 2022 року відбулася зустріч студентів спеціальностей "Журналістика" та "Маркетинг" з журналісткою, в.о. начальника управління комунікації департаменту "Адміністрація міського голови", головною спеціалісткою відділу висвітлення роботи ради управління зв'язків з громадськістю департаменту "Секретаріат ради" Львівської міської ради Іриною Сало.

Під час зустрічі учасники обговорили про специфіку та особливості роботи журналіста, оскільки спікерка працювала журналісткою на телеканалах «ZIK», «Твоє Місто»,  радіо «Львівська Хвиля», кореспонденткою телеканалу «СТБ» у Львові, а з 2018 року - у прес-службі Української Галицької Партії.  
Ірина Сало детально розповіла про роботу у прес-службі,  наголосивши на обов'язках і вимогах до працівників. Окрім того, провела паралелі між функціонуванням прес-служби та редакції ЗМІ, зокрема, наголосивши на певних відмінностях та аналогічності.
Спікерка надала десять важливих порад для початківців-журналістів, зокрема: приділяти велику увагу саморозвитку в цій професії. Поділилася власними думками про те, яким має бути журналіст, та й взагалі будь-який працівник медіа.
Крім того, І. Сало відповіла на всі питання студентів та поділилася найбільш цікавими та важливими моментами з «буднів» прес-служби ЛМР.