Дидактична комп’ютерна онлайн-гра

13.04.2021 09:13

12 квітня 2021 року, в рамках проведення «Днів іноземних мов в ЛТЕУ» студенти спеціальності «Комп’ютерні науки» та старший викладач кафедри іноземних мов Андрій Степанов зіграли у навчальну комп’ютерну онлайн-гру «The Grammar of Doom» / «Приречені в лабіринті граматики».

«Приречені в лабіринті граматики» – це захоплююча і приваблива пригодницька гра, яка перевіряє мовленнєві навички та вміння правильного вживання граматичних форм англійської мови. Розважальний характер гри, в якій студенти знаходять знайомі з масової культури образи та ідеї, робить пояснення граматичного матеріалу цікавим і полегшує запам’ятовування. Під час гри кожен учасник відчуває себе авантюристом, який намагається знайти секрет містичного храму приреченої граматики. У храмі є лабіринт кімнат, і кожна з них повна хитрощів і пасток. Щоб пройти цими приміщеннями, відкрити таємні двері, здолати перешкоди, знайти потрібні ключі, досягнути відповідного рівня, необхідно продемонструвати знання з граматики англійської мови та проявити належне володіння словниковим запасом.
Гейміфікація навчального процесу, застосування на занятті інтерактивних ігрових методів з використанням комп’ютерних технологій дозволяє урізноманітнити навчання, викликає допитливість та сприяє підвищенню мотивації студентів до вивчення англійської мови.