До зустрічі в магістратурі

05.07.2017 19:05

5 липня 2017 року в актовій залі університету відбулись урочистості з нагоди випуску бакалаврів Інституту економіки та фінансів, юридичного факультету і факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій. Дипломи про отримання освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” отримали 251 випускник Інституту економіки та фінансів, 152 випускники юридичного факультету та 46 випускників факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій.

З вітальним словом виступив ректор університету, професор П.О. Куцик, який привітав випускників з завершенням бакалаврату та закликав випускників не зупинятися на досягнутому, а вступати до магістратури.
Після виступу ректора, до вітального слова запрошується капелан університету, о. Роман. У виступі священик побажав молодим фахівцям та всім присутнім натхнення до праці та Божого благословення. На закінчення виступу, він окропив присутніх святою водою.

До оголошення наказу про випуск бакалаврів запрошуються директор Інституту економіки та фінансів, доцент Т. О. Герасименко, декан факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, доцент Ю. В. Полякова та декан юридичного факультету, доцент О. С. Котуха. Після зачитування наказу кожен виступаючий бажав постійно примножувати свої знання, не забувати рідний навчальний заклад та гордо нести у світ почесне звання випускника Львівського торговельно-економічного університету.

Від імені професорсько-викладацького складу випускників та гостів свята привітав завідувач кафедри теорії держави і права, професор І.Я. Вдовичин.

Від імені випускників виступили: від Інституту економіки та фінансів – Андрій Ціцяла, від юридичного факультету – Оксана Ганущак, від факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій – Лілія Назар. Випускники у своїй промові дякували професорсько-викладацьком колективу за якісну фахову підготовку, добросовісно та якісно виконувати свої професійні обов’язки, берегти й примножувати славні традиції рідної Alma-Mater.

Мама випускника О. Гудзоватого, Галина Мирославівна подякувала викладачам за їх професіоналізм та плідну працю і побажала випускникам не забувати рідну Alma-Mater, продовжити навчання в університеті на магістратурі та зберегти студентську дружбу.

На завершення урочистостей випускники під гучні оплески присутніх отримали з рук ректора університету дипломи з відзнакою.

З привітальним номерами виступили студенти факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій Г. Петришин та Х. Цимбаліста, які виконали пісню "Старі фотографії". Студент юридичного факультету Ю. Батенчук подарував музичне привітання батькам випускників, виконавши пісню "Мамі".

Родзинкою свята став виступ зразкового танцювального колективу "Левенятко", які виконали танцювальні композиції "Квакушечки" та "Курчатка".