Дорога університетська родино!

31.08.2018 12:42

Щиро вітаю Вас із Міжнародним Днем знань, стартом нових здобутків, сподівань та звершень! Цей святковий день сповнений хвилювань, але водночас є чудовим і світлим святом, оскільки веде всіх нас у незвіданий світ знань та наукових відкриттів.

Вітаю студентів університету з початком нового навчального року! Бажаю щоб 2018-2019 навчальний рік став роком досягнення Ваших професійних задумів, наукових здобутків та особистих звершень!
Особливі привітання для наших першокурсників. Сьогодні перед Вами гостинно відкриваються двері найстарішого закладу вищої освіти торговельно-економічного спрямування України та Центральної і Східної Європи, в якому Ви зустрінете незвіданий світ Вашої майбутньої професії. Попереду у Вас роки клопіткої праці, результати якої визначать в подальшому Ваше майбутнє. Переконаний, що Ви оберете правильний шлях і досягнете успіху. Надіюся, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Бажаю щоб кожен день, проведений у стінах нашої Alma-Mater був світлим, радісним і плідним для Вас.
Шановні викладачі та співробітники! Новий навчальний рік, що розпочинається, дарує нам високі й світлі почуття, задоволення від роботи та віру у щасливе майбутнє. Бажаю Вам творчого наукового натхнення на шляху підкорення нових вершин знань, наполегливості й терпіння, мудрості та порозуміння, злагоди й миру!
Нехай новий 2018-2019 навчальний рік стане стартом нових здобутків, сміливих сподівань та звершень, принесе багато цікавих зустрічей, відкриттів і перемог на благо нашого університету!


З глибокою повагою,
ректор університету                                                  П. О. Куцик