Дуальна освіта на базі торгового центру “Епіцентр К”

29.11.2018 11:24

У жовтні-листопаді 2018 року на базі торгового центру “Епіцентр К” проведено заняття за системою дуальної освіти для студентів спеціальності “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”, освітня програма “Товарознавство і торговельне підприємництво” з дисципліни “Вироби і системи сучасних будівельних технологій” (лектор: доцент кафедри товарознавства і технологій непродовольчих товарів О.В. Шумський).

Студентам були прочитані лекції і проведені практичні заняття провідними фахівцями торгового центру “Епіцентр К” на теми: “Інноваційний асортимент та споживні властивості керамічної плитки” (комерційний директор “Епіцентр К” (м. Стрий) Ю. Вус,); “Сучасна номенклатура санітарно-технічних виробів: види, властивості та особливості оцінювання якості” (начальник відділу “Сантехніка” (Львів-2) В. Дорик,); “Сучасні покрівельні матеріали: види, експлуатаційні властивості та оцінювання якості” та “Інноваційний асортимент і споживні властивості будівельних матеріалів і виробів з деревини” (комерційний директор (Львів-1) О. Хасія).
На лекціях і заняттях студенти отримали оперативну інформацію про актуальний стан у відповідних сегментах ринку кожної товарної групи, ознайомилися з номенклатурою продукції провідних виробників та постачальників, набули практичних навичок щодо ідентифікації окремих видів виробів та методів оцінювання їх якості.
Крім того, студенти були ознайомлені з перспективами розвитку національної мережі ТЦ “Епіцентр К” у Львові та Львівській області, а також з можливостями працевлаштування та особистого кар’єрного зростання.