Дуальна освіта на базі ТзОВ «РСП «Шувар»

11.10.2018 16:42

З 12 вересня по 10 жовтня 2018 року для забезпечення ефективної практичної складової підготовки фахівців та у відповідності до робочого навчального плану доцентом товарознавства, технологій і управління якістю харчових продуктів Донцовою І.В. на базі ТзОВ «РСП «Шувар» проведено серію виїзних занять з дисципліни "Товарознавство харчових продуктів" (розділ "Фруктоовочеві товари") зі студентами спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізацій «Товарознавство і торговельне підприємництво» та «Товарознавство та експертиза в митній справі».

На першому занятті студентів було ознайомлено з організаційною структурою і роботою терміналу «Фрукти та овочі». В подальшому ведучою курсом було прочитано лекції та представлено презентації з розділу «Фруктоовочеві товари».
Для проведення лабораторних занять на теми: "Вивчення помологічної та товарної характеристики сортів яблук і груш", "Вивчення помологічної та товарної характеристики сортів кісточкових плодів", "Вивчення ампелографічних сортів винограду", "Вивчення мікробіологічних захворювань фруктів і овочів". Під час проведення занять фахівці підприємства надавали консультації та натуральні зразки фруктів та овочів, які необхідні для засвоювання відповідних тем. У свою чергу, студенти мали можливість ідентифікувати помологічні та ампелографічні сорти фруктів та ягід, визначити їх якість згідно чинних нормативних документів.
Висловлюємо вдячність керівництву та працівникам ТзОВ «РСП «Шувар» за сприяння та всебічну підтримку у практичній підготовці майбутніх фахівців.