Дуальне практичне заняття на базі ТОВ "Епіцентр"

30.11.2019 09:58

29 листопада 2019 року студенти університету спеціальності "Товарознавство та торговельне підприємництво" разом з доцентом кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Середою С. А. відвідали торговий центр "Епіцентр", де було проведено дуальне практичне заняття з дисципліни "Обладнання підприємств торгівлі" на тему "Будова, принцип дії, правила експлуатації та визначення потреби у підйомно-транспортному обладнанні для загальнотоварного складу та ефективності його використання".

Начальник відділу "Доставка" Василь Степанович Заремба ознайомив студентів з різними видами сучасного підйомно-транспортного обладнання, яке використовується в торговому центрі "Епіцентр". Особливе зацікавлення студентів викликали реальні приклади технологій одного з лідерів вітчизняної торгівлі із використанням електронавантажувачів та електроштабелерів. Одночасно було звернуто увагу на правила і техніку безпеки при експлуатації підйомно-транспортного обладнання.
Такі практичні заняття є вкрай важливими, адже вони дають студентам змогу поєднати свої теоретичні знання з досвідом практичної організації торгово-технологічних процесів та їх технічним забезпеченням на підприємствах торгівлі.
Щиро дякуємо керівництву ТОВ "Епіцентр К" за можливість отримати професійний досвід студентами нашого університету.