Дуальне заняття на базі Личаківського ЦНАПу

04.03.2020 11:21

3 березня 2020 року студенти спеціальності «Менеджмент» разом із доцентом кафедри менеджменту Н.Є. Кудлою в межах вивчення практичних аспектів навчальної дисципліни «Адміністративний менеджмент» відвідали Центр надання адміністративних послуг Личаківського району.

Мета навчально-практичного візиту – ознайомлення з функцією планування у сфері надання адміністративних послуг.
За інформацією провідного адміністратора Ірини Крайнік, планування роботи у ЦНАПі відбувається завдяки використанню комп’ютерних програм, положень та внутрішніх правил. Для уникнення черг та часу очікування на надання послуг запис громадян здійснюється в оn-line режимі або через термінал, який має обмежений доступ, що дозволяє ефективно планувати роботу персоналу.
Студенти були ознайомлені із можливостями електронної системи обслуговування клієнтів: на прикладі показано роботу адміністратора з прийняття документів з виготовлення закордонного паспорта. Питання студентів, в основному, стосувалися умов праці, мотивації персоналу, підвищення кваліфікації та вимог до потенційних кандидатів з надання адміністративних послуг та перспектив кар’єрного росту.
Проведенню заходу завдячуємо керівнику Личаківського ЦНАПу Марії Грибович та Ірині Крайнік, які професійно, доступно й цікаво представили сферу надання адміністративних послуг для населення.