Дуальне заняття на базі ТОВ «Епіцентр К»

24.05.2023 09:00

23 травня 2023 року для студентів ОПП «Товарознавство та експертиза в митній справі», "Митна справа" та "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» проведено виїзне заняття з дисципліни «Товарознавство сільськогосподарської продукції і сировини» на базі наймаштабнішого в країні ТРЦ «Епіцентр» (Львівська обл, с. Сокільники).

За сприяння комерційного директора Якимович Ольги Іванівни, менеджерів по роботі з персоналом Авер'янової Дар'ї та Данилюк Оксани заняття було проведено у декілька етапів.
На першому етапі для студентів провели інструктаж з правил безпеки під час заняття у ТРЦ.
На другому етапі продавець відділу "Сад, город" Наталя Підлужна фахово представила інформацію про асортимент, товарознавчу характеристику горщикових квітів, а також контроль якості під час реалізації даної групи товарів.
На наступному етапі, флорист Мар'яна Кузнєцова ознайомила студентів із організацією роботи флора-центр «Букет», особливостями формування асортименту та зберігання свіжих зрізаних квітів.
Під час заняття доцент кафедри товарознавства, митної справи та управління якістю Донцова І.В. оцінила здобуті студентами знання.
Щиро дякуємо керівництву ТОВ «Епіцентр К» за можливість отримати професійний досвід студентами нашого університету.