Дуже красиво, надзвичайно весело та феєрично!

11.11.2017 10:46

9 листопада 2017 року на факультеті товарознавства, управління та сфери обслуговування відбулося Свято Менеджера в новому форматі творчо-практичного спрямування «Від перших кроків у менеджменті до мільйонних прибутків». Захід був присвячено 25-річчю кафедри менеджменту! Спеціальні гості заходу – учні СШ№ 52 та СШ№ 1 міста Львова.

Розпочався захід під слова Гімну менеджменту, після чого на сцену урочисто вийшли студенти 1-го курсу. Першокурсників привітали студентка магістратури спеціальності «Менеджмент» Аліна Гепалова та студент Пархомов Роман.
З вітальним словом виступиои ректор університету, професор П.О. Куцик та завідувач кафедри менеджменту, професор О. О. Трут.
Студенти кафедри менеджменту - дуже яскраві та талановиті, прикладом цього стала танцювальна композиція «Дикі управлінські танці» від студенток 1-го курсу. На запитання ведучого чому така назва, одна з дівчат відповіла: «Ти бачив які інтенсивні та синхронні дії, – так і в управлінні, – завжди все має бути динамічно, реакція швидка та вірна! Сьогодні без цього ніяк.  
Надзвичайно цікавою стала інтерактивна доповідь випускника спец. «Менеджмент», керівника відділу навчання і розвитку персоналу Adelina Call Center Олега Солодяка на тему «Розвиток управлінських навиків засобами невербальних». Олег Солодяк, відомий тренер по особистісному розвитку персоналу, швидко налагодив контакт з аудиторією та запросив разом зробити цікаві вправи, а також показав як можна позбутися конфлікту навіть фізично.
Лікар репродуктолог медичної клініки «Мати та дитина» Лілія Мінералова виступила перед присутніми із доповіддю на тему «Управління персоналом в медичній сфері» (на прикладі успішної клініки «Мати та дитина»).
Завершальними були секрети успіху управлінської діяльності від компанії «Ашан»: менеджер з персоналу Гавришків Іванна та менеджер сектору касових операцій Шарабун Стефанія виступили з доповіддю «Майбутнє за молоддю: золоті правила управління».
Свято супроводжували художні номери у виконані студентів: мініатюри «Футболісти», «Особисті стосунки на різних курсах», «Сором’язливе освідчення в коханні» «Дай списати… ти давно мені подобаєшся!», «Яка ти гарна, а поїсти є?», «Замість пар – дискотека», «Несподіванка…дівчина довго чекала коханого, а з’явився…». Едуард Шепа та Віталій Гриник виконали кумедну пісню «Шеф». Приємну ностальгію викликало колективне виконання пісні «Старі фотографії» під гітару Юлії Гуменюк у поєднанні із показом фотографій з життя кафедри менеджменту та університету.
Фіналом свята стало виконання пісні «Мама, я закохався!»