Екскурсія у Центральне відділення ПАТ АКБ "Львів"

12.11.2018 09:33

Члени студентських наукових гуртків "Облік і оподаткування" та "Економіка" під керівництвом доцента кафедри бухгалтерського обліку Чабанюк Одарки Михайлівни та професора кафедри економіки Куцик Валентини Ісидорівни стали учасниками екскурсії у Центральне відділення ПАТ АКБ "Львів" (м. Львів, вул. Сербська, 1).

Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією створення ПАТ АКБ "Львів", організаційною побудовою банку, основними функціями його структурних підрозділів, специфікою обслуговування клієнтів із застосуванням сучасних банківських технологій та перспективами працевлаштування молодих фахівців.
Зокрема, керівник управління по роботі з персоналом Ольга Филипенко та Лідія Мельник детально ознайомили студентів із програмою навчання для молодих спеціалістів, яка здійснюється у ПАТ АКБ "Львів" з метою їх подальшого працевлаштування.
Слід відзначити, що екскурсію провели випускники університету: начальник центрального відділення ПАТ АКБ "Львів" Володимир Вовк та регіональний менеджер Єргієва Тетяна.