Екскурсія у відділення ПАТ «Креді Агріколь Банк»

01.11.2017 09:50

31 жовтня 2017 р. студенти університету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали відділення ПАТ «Креді Агріколь Банк» Західного макро-регіону, де ознайомилися зі специфікою його діяльності. Організатори екскурсії – викладачі кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу, доц. Музичка О. М. та доц. Рущишин Н. М. та керівник СНГ доц. Костак З. Р.

У приміщенні банку студентів і викладачів привітно зустріла начальник відділу з продажів та обслуговуванню фізичних осіб Вінярська Мирослава, яка проінформувала студентів про те, що даний банк є універсальним, власником якого є одна з найбільших фінансових груп світу – Credit Agricole Group (Франція).
Цікавою і пізнавальною виявилася розповідь заступника директора з корпоративного бізнесу Ткаченка Дмитра Вікторовича щодо специфіки обслуговування клієнтів корпоративного бізнесу.
Начальник відділу з обслуговування юридичних осіб банку Андрусів Зоряна Василівна розповіла присутнім про здійснення ідентифікації та верифікації нових клієнтів, вивчення та уточнення інформації про них, аналізу їх платоспроможності при видачі кредитів.
Завідувач каси відділення банку Оліярник Ольга Стефанівна розповіла студентам і наочно продемонструвала, як здійснюється перевірка купюр на оригінальність. Всі присутні мали змогу побачити як працює інфрачервоний детектор, що дозволяє перевіряти основні ознаки захисту банкнот і цінних паперів.
Після проведеної екскурсії, викладачі і студенти подякували за цікаву розповідь керівнику і усім працівникам відділення банку та побажали їм фінансового процвітання на вітчизняному ринку банківських послуг. У свою чергу, керівник відділення висловила побажання щодо можливості проходження виробничої практики з подальшим працевлаштуванням в банку.