Елітне ставлення до отримання знань із практики

28.02.2019 10:59

28 лютого 2019 року відбулося відкриття XXII спеціалізованої ювелірної виставки-продажу «ЕлітЕКСПО», на якому були присутні студенти спеціальності «Маркетинг». Саме цією подією розпочалася річна програма виставкових заходів від організатора ПрАТ «Гал-ЕКСПО», з яким кафедра маркетингу співпрацює вже багато років.

На виставці представлені ювелірні новинки 2019 року, великий вибір золотих і срібних виробів, прикраси з натуральним і дорогоцінним камінням, в тому числі з діамантами,  ексклюзивні та авторські роботи. Серед учасників заходу більше 150 компаній, серед яких свою продукцію представили 80 провідних виробників. Нові враження та знайомства стали для юних фахівців гарним прикладом у елітному ставленні до навчання і набутті практичних вмінь.
Особливістю «ЕлітЕКСПО-2019» є початок роботи виставки «КВАДРА міні-метал у Львові. Ювелірне мистецтво  емалі», на якій представлений творчий доробок відомих художників-ювелірів, скульпторів і емальєрів з різних міст України. Майбутні маркетологи отримали гарну можливість переконатись у потребі використання маркетингових технологій у забезпеченні сучасного культурно-мистецького поступу України.