Феєричний випуск магістрів та бакалаврів факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування

04.03.2017 10:22

4 березня 2017 року в актовій залі університету відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування денної та заочної форм навчання із шести спеціальностей: «Товарознавство і комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі», «Експертиза товарів та послуг», «Готельна і ресторанна справа», «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Управління інноваційною діяльністю», а також бакалаврів спеціальності «Харчові технології та інженерія». Розпочався захід, хвилиною мовчання за загиблими гірниками на шахті «Степова» у Львівській області. Професорсько-викладацький склад, студенти університету та їх батьки висловили глибокі співчуття родинам постраждалих у трагедії. Незмінною ведучою свята були студентка-випускниця університету Ольга Посівнич та студент магістратури Руслан Шмідт. Знаменним було відкриття урочистого заходу виконанням Ольгою Посівнич та студенткою Еліною Хісматулліною попурі відомих українських пісень, фінальним акордом якого прозвучала пісня-шлягер «Червона рута». Оскільки, саме 4 березня 1949 року народився її всесвітньовідомий автор український композитор-виконавець, поет, Герой України Володимир Івасюк.

З вітальним словом до випускників та їх батьків звернувся ректор університету, професор Петро Олексійович Куцик, який подякував за роки плідного навчання і побажав магістрам великих звершень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх мрій і життєвих планів.

Багато теплих щирих слів пролунало на адресу випускників від декана факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцента Володимира Володимировича Гаврилишина, який побажав примножувати власні знання і вміння, бережливо ставитися до цінностей духовних і матеріальних, працювати задля блага своєї сім’ї і запросив наших магістрів вступати до аспірантури університету, продовжувати наукову діяльність і, тим самим, зробити внесок у розвиток нашої України.

Після привітань декан зачитав наказ про випуск магістрів із шести спеціальностей.  Найуспішнішим випускникам було вручено ректором університету дипломи з відзнакою. Незабутнім фрагментом свята стало спільне фото магістрів-відмінників із ректором університету, професором П. О. Куциком.

Цьогоріч гордістю факультету були студенти-випускники, які стоять на передньому краї Східних кордонів нашої країни, учасники АТО – Тарі Алекс (спеціальність «Товарознавство та експертиза в митній справі») та Рудий Вадим (спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність»). Під бурхливі оплески присутніх демонструвалася фотопрезентація «Студенти факультету – герої АТО» із світлинами наших воїнів, які у свій час займали студентські лави рідної Alma-Mater.

Патріотичний настрій та відчуття гордості за них підсилювала пісня Кузьми Скрябіна «Сам собі країна!» у виконанні випускниці-магістра з товарознавства і комерційної діяльності Наталії Каспришеної.
Також в цей день отримали вітання і дипломи бакалаврів десять студентів із спеціальності «Харчові технології».

Вже стало доброю традицією урочистих випусків магістрів факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування спільне проголошення «Посвяти», присвяченої нашій рідній Alma-Mater. Під зворушливу мелодію лунали впевнені обіцянки вчорашніх студентів.

Хвилюючою миттю було нагородження грамотами 27 студентів-випускників за успіхи в навчанні, активну участь в науковій роботі і суспільному житті факультету.

Після офіційних вручень вже до дипломованих магістрів звернувся комерційний директор гіпермаркету «Епіцентр К» Хасія Олександр Джумберович. У своєму виступі він відзначив, що наш університет вже багато років готує професійних фахівців у сфері бізнесу, які займають гідне місце на ринку праці і мають можливість застосувати набуті знання та навички у подальшій своїй роботі. Особливу надію покладає на них національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» в різних містах нашої країни.

Креативним і з неабияким гумором був виступ заслуженого діяча науки й техніки України, завідувача кафедри товарознавства і технологій виробництва харчових продуктів, професора Івана Васильовича Сирохмана.

Незабутніми віршованими рядками його вітання прозвучало так:

Вітаю всіх з успішною ходою!
Радію з Вами успіхам рясним.
Працюйте й далі гідно над собою
З надією і покликом земним.
Щоб Вас негоди злегка обминали
Нові здобутки ніжно розцвіли.
Усе найкраще долі дарували
І Ви завжди коханими були.
Яке це щастя ніжно покохати!
Добро любові гідно пронести.
Дарунок долі медом напувати
В квітчастім вирі з подихом весни.
Весняне свято нас усіх єднає
Спрямовує на величну красу
Життєвий тонус вміло піднімає
І замаскує скривджену журбу.
А наостанок – щастя всім бажаю
Цініть життя і вірте в майбуття
Невтомна праця – величі розмаю
Наповнює родзинками життя.

Із батьківським благословенням до випускників звернулася Мельник Валентина Георгіївна – мати випускниці спеціальності «Товарознавство та експертиза в митній справі» Слісар Вікторії.

Слова подяки викладачам за професіоналізм, старанність і доброту висловила випускниця спеціальності «Експертиза товарів та послуг», голова студентського наукового товариства факультету 2015-2016 років Оксана Шипко.

Музичні вітання для студентів-випускників факультету та гостей свята дарували: співачка, автор та виконавиця власних пісень – Оксана Пастернак, композитор та виконавець авторських пісень Роман Кльован, талановитий студент 242 групи Шепа Едуард та саксофоніст-віртуоз Олег Кобрин (241 група). Граційно та із пристрастю Юлія Шульга виконала свій жартівливий танець «Типовий дівочий ранок».

А кмітлива сценка «Мої деканчики» у виконанні команди КВК факультету піднесла настрій усім присутнім.

На завершення свята творчий колектив факультету разом із випускниками виконав зворушливу пісню гурту «Океан Ельзи» «На небі».
Відмітимо, що святкову атмосферу допомагали створити студенти факультету: Ковальська Інна, Іваницький Артем, Мацелюх Руслана, Романова Анна, Гузій Анна, Жилюк Мирослава, Пенкаль Тетяна, Яценко Марина, Підгайний Віталій, Чеховський Володимир, Шевченко Поліна. При цьому професійний музичний та мультимедійний супровід свята забезпечили студент Лебединець Андрій та заступник декана Юрій Миронов. А незабутні моменти свята фіксувала Аделіна Лабай.