Гастромандри Львівщиною. Розмови на кухні

23.03.2019 10:07

22 березня 2019 року у рамках Х Міжнародної агропромислової виставки та форуму з розвитку фермерства AGROPORT WEST LVIV 2019 за сприяння Управління туризму та курортів Львівської ОДА відбувся захід “Гастромандри Львівщиною. Розмови на кухні”. У роботі заходу взяли участь представники проекту ЄС “Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні” Держпродспоживслужби, Львівської обласної державної адміністрації, фермери, ресторатори та викладачі університету.

Програма заходів включала проведення дискусійних панелей:

1. Безпека харчових продуктів. Впровадження стандартів міжнародної системи HACCP.
2. Локальна туристична кухня.
3. Спеціалітети на експорт: як почати експрортувати харчову продукцію.

Впродовж заходу було проведено ряд майстер-класів з приготування страв локальної туристичної кухні Львівщини.