Готуємося до Великодня

05.04.2018 09:25

4 квітня 2018 року в університеті відбувся святковий захід “Готуємося до Великодня на факультеті ТУСО”, на який завітали випускники, викладачі та студенти всіх факультетів університету, зокрема і студенти-іноземці відділення довузівської підготовки.   Організатори – студентська Рада університету (голова П. Шевченко) та студентська Рада факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування (співголови А. Лебединець і Б. Базюк), а також деканат і викладачі факультету.

Програмою заходу передбачено: виставку вишитих ікон, представлення рецептів пасок і солодощів різних регіонів України, майстер-клас з розфарбовування писанок, виставку-продаж Великодніх пасок, солодощів та інших страв.
На виставці вишитих ікон презентовано сімейні роботи-реліквії студентів і викладачів ФТУСО, окремі з яких мали “вік понад кілька десятків років!”. Особливе захоплення в учасників свята викликало символічне “Дерево життя”, прикрашене писанками, яке під егідою та за участі студентської Ради університету, виготовили студенти факультету ТУСО.
Майстер-клас з виготовлення та розпису писанок у техніці “декупаж”, фарбування крашанок й приготування святкових пряників провели доцент Л. Демидчук, доцент М. Бодак і студент спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Б. Стандричук.
На виставці-продажі у широкому асортименті були представлені паски, солодощі та великодні приправи, які були приготовлені студентами ФТУСО під керівництвом старшого викладача Л. Багрій.