II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук

20.04.2013 10:40

 15-16 квітня 2013 р. на базі Національного університету харчових технологій відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Від кафедри товарознавства продовольчих товарів ЛКА у секції “Товарознавство харчових продуктів” була представлена робота Кіт Іванни Петрівни на тему: “Товарознавча характеристика асортименту і якість закусочних овочевих консервів” (науковий керівник доц. Решетило Л. І.), яка отримала диплом І ступеня.

Вітаємо переможницю конкурсу, бажаємо успіхів, творчих і наукових досягнень!