Наступна:
Gold Coop-2018
Gold Coop-2018
Попередня:
Засідання студентського наукового гуртка «Фінанси, безпека, банківський та страховий бізнес»
Засідання студентського наукового гуртка «Фінанси, безпека, банківський та страховий бізнес»
Інноваційні технології для харчової промисловості
24 жовтня 2018 року доценти кафедри харчових технологій Давидович О. Я. та Палько Н. С. взяли участь у міжнародній конференції на тему “Інноваційні технології для харчової промисловості”, яка відбулась в межах 21 Міжнародної виставки продуктів харчування та напоїв (м. Київ). Організатор заходу – Агентство з питань науки, інновацій і технологій.
Під час роботи конференції обговорювалися питання створення нових функціональних матеріалів, продуктів та технологій, зокрема інноваційних. Були представлені досягнення провідних вчених литовських університетів (Каунаський технологічний університет, Університет Александраса Стульгінскіса та Університет Вітаутаса Великого) щодо розробки та впровадження на практиці інноваційних харчових продуктів, які були продемонстровані та викликали зацікавленість і наукову дискусію в учасників конференції.