Інновації в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: наукове обговорення

15.12.2017 09:12

14 грудня 2017 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся науково-практичний семінар студентів та викладачів на тему «Інноваційні технології туризму та готельно-ресторанної справи: перспективи їх втілення у практичну діяльність».

У рамках наукового заходу представлено наукові доповіді активних учасників студентського наукового товариства – студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Зокрема, студентка Проць Соломія узагальнила сучасні перспективні напрямки розвитку ресторанного господарства у доповіді на тему «Інновації в ресторанному бізнесі». Студентка Завальна Анастасія у своїй доповіді проаналізувала «Інноваційні напрямки розвитку барної індустрії».
Не менш цікавими і змістовними були доповіді студентки Керекеші Альони на тему «Унікальні послуги, як засіб просування готельного бізнесу» та Мацелюх Руслани  на тему «Інноваційні технології в готельному господарстві».
Присутні на семінарі викладачі та студенти взяли активну участь в обговоренні представлених доповідей, за результатами якого було прийнято рішення щодо продовження та поглиблення наукових досліджень у даному напрямі.