Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг
6 грудня 2018 року на базі університету відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція на тему «Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг». Завдяки тому, що конференція проходила в дистанцій формі, в ній змогли прийняти участь представники більше 20 закладів освіти і науки з України, Білорусії, Прибалтики.
У збірнику матеріалів конференції опубліковано 122 тези доповідей більш, ніж двохсот авторів, з них: 15 докторів наук і професорів та 59 кандидатів наук і доцентів.
Робота конференції відбулася за такими напрямами: товарознавство: управління якістю та безпечністю товарів і послуг; вплив сировинних ресурсів і технологій на формування якості та безпечності товарів; інноваційні технології виробництва та тенденції асортименту товарів; технологія та якість продукції ресторанного господарства; експертна діяльність у здійсненні митних формальностей; інноваційний менеджмент організацій: проблеми та перспективи розвитку; актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності; сучасні технології торгівлі і підприємництва
На основі теоретичних та експериментальних досліджень учасниками конференції запропоновано інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг.