Інтелектуальний конкурс "ЩО? ДЕ? КОЛИ?"

08.11.2019 15:11

7 листопада 2019 року в актовій залі головного корпусу університету за активного сприяння ректорату було організовано і проведено інтелектуальний конкурс-гру "Що? Де? Коли?". Організатором виступили студентська рада разом з ГО "Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості" (Олег Йонка) та Студентською лігою Львівщини.

Відкрив змагання вітальним словом проректор з наукової роботи, професор Б. Б. Семак, який відзначив важливість відродження інтелектуальних заходів та їх активного проведення для навчальної і наукової роботи університету.
В конкурсі взяли участь команди : "ТУСОвщики" (факультет ТУСО), "Друзі президента" (ЮФ), "Прозорі люди" (ІЕФ) та "Бомонд" (ФМЕВ та ІТ). Команди-учасники давали відповіді на запитання з різноманітних галузей знань: історії України, політичного життя, економіки та бізнесу, географії, історії науки, права, народної творчості тощо.
За результатами конкурсу найбільшу кількість залікових балів отримали (дали правильні відповіді) учасники команди "ТУСОвщики" (капітан Михайло Яремко).
Переможці отримали призи, а також можливість презентувати Університет на загальноміському конкурсі.