Колектив та студенти вітають Петра Олексійовича Куцика з переобранням на посаду ректора університету

17.09.2019 20:00

Шановний Петро Олексійович!

Це закономірна та знакова подія не лише у Вашому житті, а й новий етап у житті нашого навчального закладу, майбутнє якого пов’язується з його керівником, авторитетом й конкретними справами. Ваша працелюбність та активна життєва позиція дали змогу досягти значних наукових успіхів та міжнародного визнання.
Ваша копітка робота на посаді ректора отримала підтримку колективу та студентів університету.  І це справедливо. Адже, це рідний для Вас заклад, оскільки Ви пройшли шлях від студента до ректора. За час Вашого керівництва університет примножив свої наукові досягнення, а його колектив адекватно і виважено реагує на виклики сьогодення, і найголовніше, працює на майбутнє.  
Впевнені, що Ви завжди сприятимете підтриманню авторитету найстарішого торговельно-економічного закладу вищої освіти України та Центральної й Східної Європи, який дає право вважатися Західною столицею національної економічної освіти, що є нашою спільною гордістю.
Бажаємо Вам завжди лишатися таким же енергійним, активним, ініціативним, сповненим життєвих сил та енергії. Нехай Ваша діяльність на посаді ректора буде щедрою на нові ідеї, наукові відкриття, мудрі та далекоглядні рішення, що дасть змогу здійснити всі ідеї в ім’я розбудови нашої Alma-Mater та національної освіти.

З повагою Ваш колектив та студенти університету