Концерт з нагоди 203-ї річниці з часу заснування університету

08.03.2019 12:33

7 березня 2019 року в актовій залі університету відбувся святковий концерт приурочений 203-й річниці з часу заснування закладу вищої освіти.

Ведучі концерту, Крістіна Мамчур та Андрій Бондаренко, привітавши усіх присутніх з Днем народження Alma Mater, запросили на сцену тріо у складі Юлії Потоцької, Тетяни Лозинської, Наталії Лисенко, які виконали запальну вокальну композицію “Тримай!”    
Подальші виступи відзначалися художньою різноманітністю: “Східний танець”, Софія Палько; інструментальна композиція на саксофоні “Yesterday”, Катерина Джурик; соло на гітарі “Shape of my heart”, Максим Амелін; інструментальна композиція на роялі “Лірика”, Олеся Шовкалюк; вокальний дует студенток у складі Оксани Салань та Анни Сидорак з піснею “Леля”.
Артистичністю і майстерністю відзначилися виступи вокально-інструментальних дуетів з піснями “Небо” (Діана Дегнера і Максим Амелін) та “У мене немає дому” (Інна Москаленко та Андрій Хандоняк).
Особливе захоплення у глядачів викликав виступ дуету саксофоністів з композицією “Make me memory” (Катерина Джурик та Олег Кобрин).
Композицію “Остання лекція” енергійно і натхненно виконав танцювальний колектив юридичого факультету (керівник Анна Можарівська), а фінальна пісня “Запали вогонь” прозвучала у виконанні відомого студентського дуету  у складі Христини Цимбалістої і Галини Петришин.
Після завершення концерту, ректор університету, професор П.О. Куцик щиро привітав присутніх жінок з Міжнародним жіночим днем, а чоловіки вручили їм весняні квіти.
На завершення всі учасники святкування зробили спільне пам’ятне фото.