Конференція студентів університету

19.09.2018 10:41

18 вересня 2018 року в актовій залі відбулася конференція студентів університету на якій розглянуто звіт студентської ради про роботу за період з 26 вересня 2017 р. по 18 вересня 2018 р., а також відбулися вибори студентських рад університету та гуртожитків.

Про роботу студентської ради звітувала заступник голови студентської ради Еліна Хісматулліна, яка подала вичерпну і змістовну інформацію про заходи, які проводилися Радою протягом звітного періоду.

В обговоренні доповіді взяли участь: студентка  магістратури ЮФ Маріанна Войтович, декан факультету МЕВ та ІТ, доцент Ю. В. Полякова; студент факультету ТУСО Роман Пархомов; завідувач кафедри теорії держави та права, професор І. Я. Вдовичин; голова студентської ради ІЕФ Василина Митурак.

Проректор з навчально-виховної роботи, професор С. Д. Гелей передав вітанння ректора університету, професора П. О. Куцика всім учасникам і наголосив на важливості студентського лідерства для ефективного розвитку університету.

омічник ректора зі студентських питань, доцент О. В. Шумський розповів присутнім про особливості діяльності студентського активу в гуртожитках і виклав низку питань, які необхідно буде вирішувати новообраній студентській раді.

Після виступу доцента О. В. Шумського відбулося відкрите голосування за склад студентської ради гуртожитків.  За результатами голосування до складу ради обрано: Івана Квашу (ФМЕВ та ІТ), Андрія Коваля, Дмитра Усіка і Романа Пархомова (ФТУСО), Сергія Магдича і Богдана  Матіїшина (ЮФ), Ірину Мельничук (ІЕФ).

Після обрання студентських рад гуртожитків учасники конференції приступили до виборів студентської ради університету. Андрій Лебединець за дорученням делегації від факультетів запропонував 15 кандидатур, які були внесені до списку таємного голосування.

За результатами таємного голосування до студентської ради університету обрано: Бойко Олега, Надь Габріеллу, Якубич Емілію (ФМЕВ та ІТ); Бондаренко Андрія, Єрмілову Вікторію, Можарівську Анну (ЮФ); Волощук Василину, Пархомова Романа, Гриба Максима, Салань Оксану, Хісматулліну Еліну (ФТУСО); Кук Мирославу, Іванову Дарію, Митурак Василину, Похмурського-Паніва Миколу.

Також, конференція студентів університету схвалила програму діяльності студентської ради на 2018-2019 навчальний рік.