Конкурс "Мотивація нескорених"

23.03.2023 15:51

Державна наукова установа “Інститут модернізації змісту освіти” МОН України запрошує викладачів та студентів Університету до участі у грантовому конкурсі “Мотивація нескорених”.

У рамках соціального грантового проєкту “Scholarship в Україні” стартував новий конкурс студентських наукових робіт – “Мотивація нескорених”.
Мета соціального проєкту – фінансова підтримка активних студентів, які, незважаючи на воєнний стан, націлені на професійний розвиток та продовжують навчання в українських закладах освіти. Організаторами заходу є соціальний проєкт для студентів з видачі грантів на навчання “Scholarship в Україні”.
Проєкт проходить за фінансової підтримки українських грантонадавачів та інформаційної підтримки Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”.
Це вже дев’ятий конкурс в межах проєкту “Scholarship в Україні”, у якому надається 2 окремі гранти на сплату навчання, загальним бюджетом 42 000 грн. Для студентів, які посядуть ІІ та ІІІ місце, заохочувальні грошові призи (4000 грн. та 2000 грн. відповідно).
Детальна інформація про тематику конкурсних робіт та умови участі у конкурсі подана тут