Конкурс студентських інноваційних проєктів

24.05.2023 11:05

23 травня 2023 року в університеті проводився конкурс студентських інноваційних проєктів в рамках реалізації проєкту «Підприємець» Європейського інституту інновацій та технологій, організований Центром інновацій та Центром міжнародної освіти та співпраці закладу.

Відкрив конкурс вітальним словом проректор з наукової роботи, професор Богдан Семак.
Проєкти представляли команди факультетів: товарознавства, управління та сфери обслуговування (ментор: професорка Ірена Свидрук); економіки та управління (ментор: професор Руслан Лупак); міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій (ментор: професор Сергій Семів).
Проєкти оцінювало журі у такому складі: професорка Економічної академії в Лодзі, голова громадської організації «Центр суспільних інновацій»Марія Флейчук; комерційний директор компанії «GO TO-U» Богдан Рогаля; ІТ-підприємець, блогер, автор науково-популярний онлайн-журналів «Пізнавайка», «Мандрівки часом» Павло Чайка; директорка Центру міжнародної освіти та співпраці ЛТЕУ Тетяна Штанько.
За результатами конкурсу журі переможцем визнало команду «Фенікс» факультету економіки та управління, яка у подальшому представлятиме свій проєкт на європейському рівні.
Всі учасники отримали Дипломи та заохочувальні призи від організаторів конкурсу.