Конвергенція освіти, науки і практики в сфері туризму

02.11.2018 10:21

1 листопада 2018 року на базі університету відбулось ІІ засідання Мережі знань Національної туристичної організації України (НТОУ).

Відкрив засідання вітальним словом ректор університету, професор П. О. Куцик. Під головуванням Президента Національної туристичної організації України Івана Ліптуги було обговорено Положення «Про Мережу знань НТОУ», систему роботи Мережі знань, а також розподіл між учасниками тем для розробки програм підготовки та перепідготовки кадрів у сфері туризму й індустрії гостинності.
У підсумках засідання обговорено план дій Мережі знань на 2019 рік. Рішенням Мережі знань НТОУ 2019 рік оголошено «Роком якості та досконалості в туризмі».

для відома
Мережа знань НТОУ є постійно діючим інтегрованим органом НТОУ, який утворений з дійсних та асоційованих членів НТОУ, діяльність яких пов’язана з освітою, професійною підготовкою, науково-практичними дослідженнями та інноваціями для обміну, спільної генерації, використання та поширення знань у сфері туризму та курортів в цілях формування майбутнього сектора туризму України.