Корисне стажування за кордоном

11.07.2016 15:35

У період з 2 до 9 липня 2016 року доцент кафедри маркетингу факультету міжнародних економічних відносин, к.е.н. Інна Бойчук пройшла стажування в Празькому інституті підвищення кваліфікації (Чехія) за цікавою програмою на актуальну тематику «Публікаційна та проектна діяльність у країнах Євросоюзу: від теорії до практики».

Програма  стажування складалася з двох модулів: 1) публікації в західних журналах: теорія та практика; 2) управління проектами і грантовою діяльністю в освітніх організаціях. У межах першого модуля розглядались питання щодо правил і умов написання наукових статей у журналах, що входять до систем SCOPUS і Web of Science; надавались практичні рекомендації з оформлення статті, правил цитування та бібліографічних посилань; роз’яснювалась сутність системи та індексів цитування наукових журналів, публікаційної активності та продуктивності вчених.

Другий модуль програми зосереджувався на проектному менеджменті з точки зору планування і підготовка проектів; розгляді умов для індивідуальних та інституційних проектів, проектних і грантових можливостей Євросоюзу, успішної реалізації проектів на прикладі Чехії, Великобританії, Ірландії.

Стажування проводили провідні викладачі з Чехії та Великобританії, а коло учасників програми охоплювало представників провідних вузів України.

Фотогалерея:

IMG 3169
  • IMG 3169
FullSizeRender
  • FullSizeRender
FullSizeRender 1
  • FullSizeRender 1
IMG 3174
  • IMG 3174
IMG 3229
  • IMG 3229
IMG 3703
  • IMG 3703
Відображено зображень з 1 по 6 із 6