Країни Європи: країнознавчі аспекти та особливості розвитку національної економічної моделі

22.12.2017 09:34

21 грудня 2017 року на факультеті МЕВ та ІТ відбулося засідання студентського круглого столу на тему «Країни Європи: країнознавчі аспекти та особливості розвитку національної економічної моделі». Круглий стіл відбувався за участі студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини». Доповіді студентів стосувалися проблематики дисциплін «Країнознавство» (викладач доц. Яхно Т.П.) та «Національні моделі економічного розвитку» (викладач доц. Шайда О.Є.), які викладаються відповідно на першому та на другому курсах.

Програма роботи круглого столу була досить насиченою. Студентами першого та другого курсів було підготовлено доповіді, які супроводжувалися інформативними та яскраво оформленими презентаціями. Змістовні, цікаві виступи, які базувалися на актуальній інформації з тематики розвитку європейських країн та особливостей становлення їхньої економіки, ілюструвалися діаграмами, графічними та фотоматеріалами.
У роботі круглого столу активну участь взяли першокурсники Білан Світлана, Савицька Єлизавета, Степаненко Уляна, Заремба Богдан, Бубній Богдана, Гупало Вікторія, Кунців Аліна, а також студенти другого курсу Фролова Каріна, Мудра Галина, Янчинська Вікторія, Бойко Олег, Кельман Анастасія, Кондратов Ростислав, Максимів Артем, Величко Іванна, Цимбаліста Христина, Яремків Василь, Хомишин Андріяна, Положай Ілона.