Круглий стіл «Актуальні проблеми та інноваційні підходи розвитку товарознавства»

29.11.2016 11:13

28 листопада 2016 року кафедрою товарознавства та технології непродовольчих товарів був проведений круглий стіл на тему: «Актуальні проблеми та інноваційні підходи розвитку товарознавства» за участі національної мережі будівельно-господарських гіпермаркетів «ЕпіцентрК». З доповіддю виступила завідувач кафедри товарознавства та технології непродовольчих товарів професор Л.В.Пелик, яка відзначила, що обрана тема є актуальною і сприяє обговоренню проблем товарознавства, розвитку перспективних напрямків дослідження та створення інноваційних конкурентоспроможних товарів та технологій. Принциповими залишаються питання щодо виділення товарознавства як окремої спеціальності та аналізу компетентностей, запропонованих стандартами вищої освіти зі спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Технологія легкої промисловості».

Багатогранність теми круглого столу була підкреслена у виступі комерційного директора гіпермаркету «Епіцентр К» Хасія Олександра Джумберовича. В обговоренні проблеми круглого столу взяли активну участь завідувач кафедри комерційної діяльності та підприємництва професора В.В. Апопій та завідувач  кафедри товарознавства і технологій виробництва харчових продуктів професор І.В. Сирохман.

Про актуальні напрямки розвитку товарознавства як науки виступив професор кафедри товарознавства та технології непродовольчих товарів Б.Д.Семак, який відзначив використання нанотехнологій для покращення споживних властивостей матеріалів для різних галузей. Круглий стіл став ареною жвавих дискусій, обміну думками з проблем, що піднімалися під час його роботи. За результатами круглого столу сформовані рекомендації щодо інноваційних підходів розвитку товарознавства.

Фотогалерея:

DSC 0019
  • DSC 0019
DSC 0027
  • DSC 0027
DSC 0041
  • DSC 0041
DSC 0046
  • DSC 0046
DSC 0058
  • DSC 0058
DSC 0080
  • DSC 0080
DSC 1117
  • DSC 1117
DSC 1125
  • DSC 1125
Відображено зображень з 1 по 8 із 8